Ga direct naar hoofd-inhoud »

Een betere wereld

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij geloven in maatschappelijk verantwoord ondernemen. We willen bijdragen aan een betere wereld voor alle kinderen en daarom doneren wij 2% van onze winst aan War Child. Door bij ons te kopen, draag je ook je steentje bij!

Duurzaam geproduceerde merken

Een aantal van onze merken is aangesloten bij MADE-BY, bijvoorbeeld Kik*Kid en imps&elfs. MADE-BY is een onafhankelijk consumentenlabel voor modemerken en -retailers die de sociale, economische en ecologische omstandigheden in de productieketen van hun collecties willen verbeteren. De missie van MADE-BY, en van ons, is om duurzame kleding gemeengoed te maken.

Sommige van onze merken voeren het EKO, Ökotex of Max Havelaar fair trade label, andere zijn niet aangesloten bij een officieel label maar zijn wel gemaakt van biologisch, gerecycled en/of herbruikbaar materiaal, of gebruiken speciale printtechnieken. 

Milieuvriendelijk

Wij proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Waar mogelijk gebruiken we biologisch afbreekbare, hergebruikte of ecologische materialen, zoals schoonmaakmiddelen, papier en verpakkingsmateriaal. Uiteraard scheiden we ons afval en drinken we fair trade koffie!