Ga direct naar hoofd-inhoud »

Veilig betalen

Het is natuurlijk belangrijk dat je makkelijk kan betalen èn veilig. Dat hebben we bij Zazou.eu voor je geregeld via een betalingsprovider, namelijk Sisow. Sisow is een gecertificeerd bedrijf dat het online betalingsverkeer regelt tussen webshops en particulieren. Vanzelfsprekend kan je naast deze digitale mogelijkheden ook gewoon nog voor een bankoverschrijving kiezen. 

Betalingsmogelijkheden

iDEAL

Met een Nederlandse bankrekening kan je veilig online betalen met iDEAL internetbankieren. Dit is een van de opties die via Sisow gekozen kan worden. In het bestelproces kan je kiezen voor deze betalingsmogelijkheid en kom je automatisch in je eigen veilige bankomgeving terecht om de betaling af te ronden, zonder extra bijkomende kosten.

MisterCash

Met een Belgische bankrekening kan je veilig online betalen met internetbankieren. Dit is een van de opties die via Sisow gekozen kan worden. In het bestelproces kan je kiezen voor deze betalingsmogelijkheid en kom je automatisch in je eigen veilige bankomgeving terecht om de betaling af te ronden, zonder extra bijkomende kosten.

PayPal

Met een PayPal account kan je veilig betalen via de site van PayPal. Je hoeft bij de betaling alleen PayPal te selecteren. Vervolgens word je gevraagd om in te loggen op je PayPal rekening en de betaling te bevestigen. Je financiële gegevens worden nooit aan webwinkels getoond. Het openen van een Paypal rekening is gratis en ook voor het betalen via Paypal worden door ons geen extra kosten in rekening gebracht.

Creditcard

Met een creditcard (Euro/Master card en VISA) betalen is ook geen probleem. Aangezien voor ons de kosten bij een creditcad betaling erg hoog liggen zijn we genoodzaakt om 3% credicardfee in rekening te brengen om het moment dat je kiest voor deze betaaloptie. Je betaald dan dus 3% extra bovenop het aankoopbedrag van je bestelling. Er wordt bij de creditcard betaling gebruik gemaakt van de 3D-Secure “Verified by Visa” of “MasterCard SecureCode"methode.

Bank overschrijving

Ook een (internationale) bankoverschrijving behoort tot de mogelijkheden. Bij de betalingsmogelijkheden staat ook de mogelijkheid aangegeven om te betalen via een bankoverschrijving. Kies je voor deze optie dan worden de  bestelde artikelen 7 dagen voor je gereserveerd.  Zodra de betaling op onze rekening is overgeschreven versturen wij je bestelling. Na je bestelling ontvang je van ons een email waarin de bankgegevens staan, maar hieronder vind je ze voor de volledigheid ook nog.

Bankgegevens:

  • Rabobank: 1338.39.265 (t.n.v. Dutch Internet Media waar Zazou.eu onderdeel van uitmaakt)
  • IBAN NL88 RABO 0133 8392 65, BIC RABONL2U

 

Sofortbanking

Onze Duitse klanten kunnen veilig online betalen via internetbankieren met Sofortbanking. Ook deze betaalmogelijkheid wordt aangeboden door Sisow.

 

Achteraf betalen via Klarna

Wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit is niet met een acceptgiro, maar met de betaalmethode 'Klarna'. 

Wanneer je voor deze betaalmogelijkheid kiest, wordt er € 1,95 extra administratiekosten in rekening gebracht (om de kosten voor ons aan Klarna enigszins te verzachten). De factuur, met betaalspecificaties, wordt een aantal dagen na het versturen van de bestelling per e-mail door Klarna toegestuurd. Deze dient binnen twee weken na ontvangst van de bestelling te worden voldaan. Het factuuradres dient bij deze betaalmethode hetzelfde te zijn als het afleveradres.

Deze betaalmethode is helaas alleen beschikbaar voor onze Nederlandse klanten. Wil je nog meer lezen over deze betaalmogelijkheid dan kan je ook even op de website van Klarna kijken.