Ga direct naar hoofd-inhoud »

Sparen was nog nooit zo makkelijk

Sparen was nog nooit zo makkelijk, je hoeft er zelf niets voor te doen.

Hoe werkt sparen bij ons?

Dat gaat heel eenvoudig. Geen gerommel met waardebonnen, code's of emailtjes die je moet bewaren. Nee hoor, jouw gespaarde punten vind je gewoon in je account en kan je direct bij je bestellingen gebruiken. Je kan zelfs het aantal punten kiezen wat je in wilt leveren voor die specifieke bestelling... mits je ze gespaard hebt natuurlijk. 

Hoe verdien ik spaarpunten?

Alleen al met het aanmaken van een account kan je punten verdienen. Het aanmaken van een account doe je hier en daarmee verdien je gelijk 50 punten, dat is een mooi begin! Daarna is iedere besteedde euro 1 spaarpunt waard. En 1 spaarpunt staat weer voor 5 cent gespaarde korting. De gespaarde punten zijn bij het artikel direct in beeld en ook bij je totale bestelling. Je weet dus precies wat je verdient. En wij doen niet moeilijk, ook met afgeprijsde artikelen kan je sparen.

Ook met de eerste bestelling van een vriend of vriendin die via jou bij ons komt kan je 40 punten verdienen (gebruik hiervoor de link in je account om je vrienden te verwijzen naar onze site). Daarnaast hebben we met regelmaat acties waarbij bepaalde artikelen ook direct bonuspunten waard zijn. Bij die artikelen krijg je dus nóg meer punten dan ze eigenlijk waard zijn.


Wat zijn die punten waard?

Ieder spaarpunt is 5 cent waard. Voor iedere 20 gespaarde punten krijg je dan 1 euro korting! Dat is omgerekend een korting van 5% die je op je volgende aankoop direct kunt inwisselen. Het aanmaken van een account is dus al € 2,50 waard. De gespaarde punten kan je inleveren bij een bestelling. Er wordt geen contact geld voor teruggegeven en restitutie is niet mogelijk.

 

Waar kan ik mijn punten terugvinden?

Het aantal verdiende punten kan je eenvoudig in je account terugzien. Log in en je dashboard laat je gelijk de stand van zaken zien.

Alle verzamelde punten worden hieraan toegevoegd. De punten blijven een jaar lang geldig, en natuurlijk krijg je van ons een automatische herinnering als er punten dreigen te verlopen.

 

Hoe kan ik de punten inleveren?

Bij het plaatsen van een nieuwe bestelling kan je eenvoudig punten inleveren om zo korting te krijgen op het totaalbedrag. Voor iedere 20 gespaarde punten krijg je 1 euro korting! Je kan zelf beslissen hoeveel punten je op deze bestelling wilt inleveren, en of dat je nog wat punten wilt bewaren voor een volgende keer. Je kan het totaal aantal punten ingeven, of je gebruikt de schuifbalk die je in je winkelwagen bij het afrekenen ziet.

 

Rekenvoorbeeld:

Je maakt een account aan en doet een bestelling van € 100,00. Hiermee heb je dan al 50 + 100 punten verdiend. Het totaal aantal van 150 punten is € 7,50 waard, die je bij een volgende bestelling al direct kan inleveren om korting te krijgen.