Ga direct naar hoofd-inhoud »

Snelle levering

Dagelijks zijn wij bezig om alle binnengekomen orders te verwerken en te verzenden. Dit staat nooit stil, ook niet in vakantieperiodes, het werk gaat hier gewoon door ;). Want als je iets besteld en je hebt ervoor betaald, dan wil je het toch ook graag in huis hebben?

Verzending nog dezelfde dag

Als je voor 15:00 uur bestelt en betaalt, zal Zazou.eu je bestelling nog op dezelfde dag verwerken en versturen. Soms worden zelfs orders die om 17.00 binnenkomen nog verwerkt. De verzendtijd is gemiddeld 1 tot 2 werkdagen in Nederland*. In de meeste gevallen geldt dus: Vandaag besteld, morgen in huis! Op afleveradressen in Belgie kan de levering soms wat langer duren, tussen de 2 en 4 werkdagen omdat de post wat langer onderweg is, maar ook deze orders worden bij binnenkomst betaling ook altijd direct verwerkt.  

Bekijk ook de onafhankelijke klantenreviews die over ons geschreven zijn, dan zie je dat de snelle levering een van de terugkerende pluspunten is.

Alle pakketten van Zazou.eu worden bezorgt door PostNL (via Myparcel). Zo gauw als je bestelling in ons magazijn is ingepakt ontvang je van ons een e-mail met daarin een track & trace nummer als het om een pakket gaat. Zo ben je altijd op de hoogte waar je pakket zich bevindt. Brievenbuspost kan nog niet getraceerd worden. Via de website www.tracktrace.nl kun je je bestelling volgen.

* Wij hebben alle producten die op de website staan op voorraad, behalve de laatste collecties van Dutch Heroes en the Dutch Design Bakery. Van deze merken mogen wij de gehele collectie aanbieden, wat wel inhoudt dat we deze rechtstreeks bij de leverancier vandaan halen. Deze artikelen hebben dan ook een iets langere levertijd.