Ga direct naar hoofd-inhoud »

Ruilen & retour

Ben je niet 100% tevreden? Misschien toch een andere maat nodig? Je mag bij Zazou.eu binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling deze altijd weer retour sturen of ruilen, daar doen wij niet moeilijk over. Je geeft gewoon aan of je een andere maat wilt, of liever je geld retour en dan pakken wij je retournering zo snel mogelijk op.

Artikelen retourneren
Je kunt het pakket of de enveloppe retour sturen naar: 
Zazou.eu
van Beethovenstraat 30
5481LK Schijndel

Belangrijk is dat je zending voldoende gefrankeerd is en dat je de pakbon bijsluit zodat we weten van wie de retour afkomstig is. Graag hebben we ook dat je het even per mail aankondigt zodat we weten wat we kunnen verwachten, des te sneller verloopt de verwerking. Zeker ook handig als je wilt ruilen, dan kunnen we namelijk zo snel mogelijk de juiste maat voor je reserveren.

Altijd geld terug
Wil je niet ruilen maar alléén retour sturen? Geen probeem, dan krijg je gewoon je geld terug. Ook als je het artikel met korting of in de sale hebt gekocht. We storten het aankoopbedrag van je artikel terug op de rekening waarmee je ook betaalde. Voor onze buitenlandse klanten is het belangrijk om je bankrekeningnummer, IBAN en BIC code duidelijk te vermelden op de pakbon. Zazou.eu zal binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten op je rekening.

Voorwaarden
Retourzendingen dienen te voldoen aan onderstaande voorwaarden. Lukt dat niet? Overleg dan in ieder geval telefonisch (073-5478565) met ons.
- De artikelkaartjes dienen nog aangehecht te zijn; 
- Je retour mag niet gedragen en/of gewassen zijn;
- Je retour mag niet beschadigd zijn of vlekken vertonen;
- Je retour dient binnen 14 dagen aangemeld te zijn en binnen 7 dagen na aanmelding bij ons binnen te zijn; 
- Je retour dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Vragen?
Heb je nog vragen over het ruilen en retour zenden van kinderkleding bij Zazou.eu? Stuur ons dan een mailtje. 

Ps: Heb je zin om ons blog te lezen?