Ga direct naar hoofd-inhoud »

High res fotomateriaal en productuitleen? Informeer bij ons PR Bureau!

Bezig met publicaties en op zoek naar hippe kinderkleding? Wij werken daar graag aan mee! 

Wil je onze webshop, onze merken en/of onze producten vermelden in een publicatie (krant, tijdschriften, blogs etc) dan horen we dat uiteraard graag! Van veel van onze producten hebben we het high-res foto materiaal en ook de beschrijvingen van onze collecties en producten zijn uitvoerig. Natuurlijk zijn er ook uitleenmogelijkheden voor fotoshoots.

Wij staan open voor het uitlenen van onze spullen voor shoots ten behoeve van publicaties in de media. Deze aanvragen lopen via onze persafdeling. Dus neem gerust contact met ons op als je iets wilt lenen voor een mooie productie. Lees hier de persberichten die we tot nu toe verspreid hebben.

Alleen op zoek naar beeld? Een selectie van onze favoriete producten vind je terug in de beeldbank van de Perswinkel. Een beeldbank met mooi en actueel high-res beeld op het gebied van de hipste kinderkleding en de accessoires die we in ons assortiment hebben. Redacteuren van bladen, freelancers, stylisten en bloggers kunnen hier heel eenvoudig met een eigen account gratis high-res beeld downloaden. Zoek op webwinkel, merk, tags, categorie of kleur!

Natuurlijk mag je ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen... 

Gebruik je alleen afbeeldingen van onze site voor je blog? Dan stellen wij het zeer op prijs als je daar ook de vermelding van onze website bij maakt. Als je het ons even laat weten plaatsen we vanzelfsprekend je vermelding over ons ook graag weer bij de media aandacht.

Voor onze persberichten kan je ook ons blog checken.