Ga direct naar hoofd-inhoud »

Kinder kleding bij Zazou

Over Zazou

Zazou.eu is een kinder kleding online shop die zich richt op 'fashion with a twist'. Er zijn al genoeg winkels in Nederland die een overdosis aan merk kinder kleding verkopen die iedereen inmiddels kent. Bij Zazou.eu zijn we juist op zoek naar de bijzondere merken die wat extra's toevoegen aan dit assortiment. Kleding waar onze kinderen vrolijk van worden. Kleurrijke kinder kleding die net even 'anders' is.

Kinder merk kleding in de online shop van Zazou

De kinder merk kleding waar wij ons bij Zazou op richten heeft een duidelijke eigen stijl. Wij zoeken kleurrijk, maar ook comfort èn kwaliteit voor onze kinderen en voor jouw kinderen. Daarnaast vinden wij het bij Zazou erg belangrijk dat er ook aandacht is voor onze wereld en de toekomst ervan. Dit betekent dat de kinder merk kleding die we in ons assortiment hebben zich ook richt op die kernwaarden.

Merken in de online shop

Wij zijn trots op onze kinder kleding en onderhouden nauw contact met onze leveranciers om een goede samenwerking te bevorderen.

De kinder merk kleding die wij in onze online shop hebben richt zich op eerlijke handel, de juiste printtechnieken om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook aandacht aan het milieu te schenken, organisch katoen, het Ökotex labelen ga zo maar door. Ieder merk heeft zijn eigen kernwaarden opgesteld maar tesamen vormen zij de basis van onze webshop. Op een fijne, eerlijke manier, kinder kleding aanbieden waar de kinderen van nu blij van worden.

Een greep uit onze kinder merk kleding: Wild kinderkleding, 4 Funky Flavours, Smafolk, Dutch Heroes (het voormalige Design Heroes), the Dutch Design Bakery, Kidz-Art, Mus 4 kids, Melz Jewelry, Oishi-M, Janey Kidswear, Another World kinderkleding, Deux par Deux, I-Dare, Jeej, Lolo, No Slippy Hair Clippy, O'Chill en Tapete.

Klantenservice

Jij bent belangrijk voor ons, dus een snelle en uitstekende klantenservice mag dan ook niet ontbreken. Heb je vragen over onze kinder kleding dan kan je ons via verschillende kanalen bereiken. We zijn actief op twitter en facebook, maar natuurlijk kan je ons ook via de chat, de email en de telefoon bereiken.

Aarzel niet om contact op te nemen. We helpen je graag om je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je met duidelijke achtergrondinformatie kan beslissen over een artikel. 

Kantoor / Showroom

Zou je toch graag eens even de kinder merk kleding willen voelen of passen? Dan is die mogelijkheid er ook. Ons kantoor en showroom aan de van Leeuwenhoekweg 14a in Schijndel is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 15.00 of op afspraak.  

We stellen ons team graag even aan je voor ...  

Frank voert de administratie en Joyce houdt zich bezig met inkoop, marketing en samenwerking met partners.

Emmy houdt zich bezig met de online marketing.

 

 

 

Bedankt voor je interesse en veel shopplezier!