Ga direct naar hoofd-inhoud »

Molo sale

Het fantastische merk Molo wat wij sinds de zomercollectie 2014 in ons assortiment hebben gaat natuurlijk ook mee in de sale zoals alle andere collecties. Wil je nog wat toffe stuks aan de haak slaan voor een leuk prijsje hou dan de Molo sale in de gaten. Met de sale van Molo sale zitten we op het ogenblik op 30% korting bij de wintercollectie, dat is al een prettige sale met toch nog de nodige maatjes die we hebben. Naarmate de Molo sale stijgt zal natuurlijk het aantal beschikbare maten wat minder worden, dat begrijp je. Maar niet getreurd! Na de Molo sale komt er natuurlijk weer een prachtige nieuwe collectie online.

Molo sale winter 

Alles van de wintercollectie wat in de sale is met mooie kortingen vind je eenvoudig door onderstaande link te volgen. Doe je voordeel en shop nog lekker wat in de Molo sale voordat het weg is. De koude dagen staan nu pas ècht voor de deur.

Molo sale winter

Molo sale winter Molo sale

Molo sale zomercollectie 2014

Met een zonnig weekend voor de deur starten wij de Molo sale zomercollectie 2014. Sla in ieder geval nu je slag nog voor mooie prijzen en vul zo vlak voor de zomer en de vakanties nog gauw even de garderobe aan met stoere shirts, kekke leggings en dito jurkjes van Molo.

Molo sale zomer 

Molo sale shirt tijgerprint  Molo sale short tijgerprint