Ga direct naar hoofd-inhoud »

Wild kinderkleding

1 artikel(en)
Laat de artikelen zien als: Tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)
Laat de artikelen zien als: Tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Wild kinderkleding

Wild kinderkleding is een van de favoriete merken van Zazou. Met een uitgebreide meisjescollectie èn jongenscollectie zetten we een breed aanbod neer, voor ieder wat WILD. We hebben de Wild kinderkleding collectie al jaren in ons assortiment en zijn totaal verliefd op de manier waarop WILD ontwerpt. WILD kinderkleding steelt je hart met de mooiste grafische prints. Een WILD jurkje of een WILD t-shirt is niet zomaar een jurkje of een t-shirt, je hebt er een waanzinnig item in je kledingkast bij! De designs uit de natuur zijn iedere keer weer verrassend te noemen. De prints van WILD kinderkleding zijn prachtig gedetailleerd, de kwaliteit is meer dan uitstekend, daar kan je iedere keer weer van op aan. Daarnaast produceert Wild Kidswear haar kinderkleding met aandacht voor het milieu en ook daar hechten wij veel belang aan.

Wild kinderkleding maatvoering

Online bestellen van WILD kinderkleding is een eitje, omdat je 'weet' wat je koopt. Kwalitatief en qua maatvoering hoeven er geen vragen te zijn. Wild kidswear valt normaal en heeft een getailleerde, wat smallere fit. Sinds de wintercollectie 2014 van WILD kinderkleding is bij ieder product per maat exact aangegeven wat de maatvoering is, dat maakt het nog makkelijker om de juiste maat te bestellen.

Wild kidswear bij Zazou

Wild Kidswear kan je bij Zazou online bestellen in de maten 86 t/m 152. Heb je vragen over Wild kidswear? Laat het ons zeker weten.