Ga direct naar hoofd-inhoud »

Unkk zomer 2015

Deze categorie bevat nog geen producten.

Unkk kinderkleding

Unkk. Het eerste waar we aan dachten toen we de collectie van Unkk onder ogen kregen was Pippi Langkous. Stoer, een beetje gek, maar wèl heel erg lief, zo zouden wij Pippi omschrijven en zo omschrijven we ook Unkk. Daarnaast is Unkk ook nog een uitdrukking van verbazing, wist je dat? Mooi gevonden voor een collectie waar je de 'ohhh' en de 'ahhhh' om je heen hoort vallen als ze de prachtige jurkjes in handen hebben. Het creatieve brein achter Unkk is Ingrid Hurkmans. Als kindermodestylist weet ze als geen ander waar de kids van tegenwoordig voor vallen, en dat combineerde ze tot Unkk.
 

Unkk zomer 2015

De zomercollectie van Unkk combineert felle kleurtjes met streepjes. Fijne combinaties waar je vrolijk van wordt met hier en daar een knipoog in de details. Check bijvoorbeeld het rokje met het kattenzakje maar eens. Wat ook de zomercollectie weer typeert zijn de jurkjes waarbij verschillende kleuren in de mouwen terugkomen. Lekker eigenwijs.

Hoe valt Unkk ?

Qua maat valt de kleding van Unkk normaal. De exacte maatvoering vind je bij ieder artikel, om het online shoppen nog wat makkelijker te maken. Unkk werkt met enkele maten en slaat de tussenmaten daarbij over. Meer informatie over het merk Unkk, de collecties die ze ontwerpen en de maattabel van dit merk vind je op de pagina van Unkk. Heb je daarnaast nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.