Ga direct naar hoofd-inhoud »

OLDsCOOL

Deze categorie bevat nog geen producten.

OLDsCOOL winter 2015

OLDsCOOL. Hou jij ook zo van vroeger? Wij houden ook van nu hoor, maar er zijn items van vroeger die je niet wilt vergeten, en daar hebben ze bij OLDsCOOL ook 'last' van. OLDsCOOL is een nieuw merk op de markt, met kinderkleding, dameskleding èn herenkleding. Shirts. Fantastische shirts met OLDsCOOL dingen. Je kent ze wel, van die dingen waar onze kinderen niet van weten wat het is ;). Een videorecorder bijvoorbeeld. Leg dat maar eens uit aan je zoon van 10, die heeft er nog nooit een gezien. Maar daar gaat OLDsCOOL verandering in brengen met hun collecties. De bijzondere items van vroeger, daar draait de collectie om. Basic kleuren in de shirts met een prachtige print van iets van vroeger wat niet verloren mag gaan. En subtiele details. Daar houden we van.

Eerlijk is eerlijk. OLDsCOOL heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding en zorgt voor wat extra fun in je look. Zeker weten dat mensen even naar je kijken en dat je niet zomaar iets vergelijkbaars in de winkel ziet.

Wil je nog even verder kijken naar onze andere collecties, dat kan natuurlijk ook! Hier vind je nog meer kinderkleding, dameskleding en herenkleding.