Ga direct naar hoofd-inhoud »

Mad Monkeys

Mad-Monkeys is een specifiek jongensmerk. Daar waar de meeste merken de klemtoon op de meisjescollectie hebben liggen vangt Mad-Monkeys dat gat in de markt op met haar collectie jongenskleding. Deze jongenscollectie van Mad-Monkeys bestaat uit bijzondere stoere broeken voor wilde apen, ze heten niet voor niets Mad-Monkeys! Daarnaast heeft Mad Monkeys ook nog een assortiment t-shirts en sweaters

Het ontstaan van Mad Monkeys

Els Jansen in de drijvende kracht achter dit nieuwe label. Els heeft als ervaringsdeskundige met 3 opgroeiende jongens precies datgene meegemaakt wat voor iedere jongensmoeder herkenbaar is. Stoere jongensbroeken zijn niet eenvoudig om  te vinden. Ze zijn vaak te breed voor de smalle heupen van jongens, en heb je een keer een mooi mmodel gevonden, dan zijn de knieën binnen een maand al volledige gerafeld. Grrr... een nachtmerrie voor iedere moeder.

Met die ervaring en een portie doorzettingsvermogen heeft Els zich gestort op het ontwerpen en produceren van jongensbroeken die anders zijn. Stoer, want we willen graag dat ook onze jongens leuk gekleed gaan. Comfortabel, want we weten dat onze jongens geen stilzitters zijn. Jongens moeten kunnen stoeien, ravotten en bomen klimmen, vandaar ook dat de broeken licht elastisch zijn en erg prettig zitten. En dat brengt ons gelijk op hetvolgende. Onverslijtbaar, want we willen immers dat ze, ook na het spelen, de broek kunnen dragen totdat ze er echt uitgegroeid zijn en niet dat we hem met een maand alweer weg kunnen doen omdat de gaten erin zitten.

Els is wonderbaarlijk geslaagd in haar missie. De kniestuukken die gebruikt worden bij de broeken van mad Monkeys zorgen voor onverslijtbare knieën. Knikkeren, bomen klimmen, crossen, vallen en weer opstaan.... het kan allemaal met deze broek. Eerlijk is eerlijk, je betaald er wat meer voor, maar je doet er héél veel langer mee dan met een 'gewone' broek.

Mad Monkeys bij Zazou

Wij zijn enorm gecharmeerd van de broeken van Mad Monkeys. Ze zijn stoer, zitten comfortabel en zijn onverslijtbaar. Dat maakt dat we ze, ook al is het een jong merk, met gemak durven toe te voegen aan onze collectie. Mad Monkeys behoort wat ons betreft bij de top als het gaat om jongensbroeken! 

De gebruikte kleurstellingen in de broeken van Mad-Monkeys zorgen ervoor dat je een onopvallende broek kan kiezen, die toch stoer is vanwege het gebruikte materiaal en het model, of juist een opvallende broek door de kleur die erin gebruikt wordt. In alle gevallen geldt dat de kniestukken aanwezig zijn waardoor de broek op de knieën niet kapot kan. 
 

Hoe valt Mad Monkeys

De kleding van Mad-Monkeys heeft een smallere fit. De broeken zijn voorzien van een elastische taille èn verstelbaar elastiek om de taille nog smaller te maken indien gewenst. Doordat de broek op de knieën niet kapot kan en de broekspijpen aan de langere kant zijn voor hun maat kan de broek erg lang doorgedragen worden. 
 
De broeken zijn onder te verdelen in 2 types.
Onderstaande maatvoering in centimeters geldt voor de types Spaceman, Driver, Magician en Player.
 
  Maat   Breedte taille     Lengte binnenzijde been    Lengte buitenzijde been   
98-104 24  45  62
110-116 27  50  70
122-128 27  56  76
134-140 28  62  82
 
Mad Monkeys
 
Onderstaande maatvoering in centimeters geldt voor de types Fire Fighter, Deejay, constructor en Rockstar.
 
  Maat    Breedte taille     Lengte binnenzijde been    Lengte buitenzijde been  
110-116 25  50  67
122-128 28  57  76
134-140 29  62  83
146-152 30 69 90
 
Mad monkeys jongensbroek