Ga direct naar hoofd-inhoud »

Kleertjes shoppen

Wat kan het toch heerlijk zijn om de mooiste kleertjes voor je kind uit te zoeken. Lekker rondneuzen op zoek naar dat ene mooie jurkje of dat speciale shirt. Wij zijn dol op kleurrijke kleertjes die net even ‘anders’ zijn en waar onze kinderen vrolijk van worden. En die kleertjes willen we natuurlijk ook voor jouw kindjes zoeken! Vandaar speuren wij internet af naar passende merken voor in onze webshop. De merken die bij ons passen zijn merken met een duidelijk eigen stijl, 'fashion with a twist' noemen we dat.

Kleertjes merken die passen bij Zazou

Kleertjes van merken met een eigen identiteit zorgen ervoor dat ook onze kinderen zich happy voelen als ze onze kleding aan hebben. Van kleurrijke natuurprints op shirts tot gekke fantasierijke prints op jurkjes. Je vindt al die kleertjes bij Zazou van onder andere onderstaande merken.

  • 4FunkyFlavours: Nederlands merk kleertjes met een retro look.
  • Wild kinderkleding: Nederlands merk met prachtige fotoprints van dieren op de kleren.
  • Molo: Deens merk, urban met een funky twist en dol op prints.
  • Kidz-Art: Nederlands merk, kleurrijk met contrasterende kleurdetails in de kleertjes.
  • Smafolk: Deens merk prints met overall patronen en een retro-uitstraling. 
  • O’Chill: Nederlands merk met grote diversiteit in de collecties van stoer tot  meer girlie.
  • Dutch Heroes: Nederlands merk, hip, trendy en een beetje gek.
  • Dutch Design Bakery: Nederlands merk met uitgebreide collecties die vaak vanuit een bepaalde kleurstelling werken.
  • Mus 4 kids: Nederlands merk met vrolijke en kleurrijke prints die aansluiten bij de belevingswereld van kleine kinderen.

En niet onbelangrijk: we verzenden die kleertjes gratis binnen Nederland en België en we leveren snel. We bieden een persoonlijke service en een gratis spaarsysteem voor korting op je aankopen. We hebben een uitgebreide meisjescollectie en jongenscollectie met kleertjes die jij ongetwijfeld óók leuk vindt!

 

 Kleertjes Kidz-Art Kleertjes Wild Kleertjes Dutch HeroesKleertjes Mus4Kids

Duurzaam geproduceerde kleertjes

De kinderkleding bij Zazou is van goede kwaliteit, comfortabel en richt zich op eerlijke handel en de juiste printtechnieken. We leveren hiermee kwaliteit te leveren èn schenken aandacht aan het milieu. Sommige van onze merken voeren het Ökotex label, andere zijn niet aangesloten bij een officieel label maar maken gebruik van organisch/biologisch materiaal of gebruiken speciale printtechnieken bij het produceren van hun kleertjes. 

 

 Kleertjes Molo    Kleertjes Dutch Design Bakery Kleertjes o'Chill

                       Kleertjes 4FunkyFlavours Kleertjes Smafolk