Ga direct naar hoofd-inhoud »

Kinderkleding party geven via de ZZZhopAvond van Zazou

Wil je graag een kinderkleding party geven? En de producten van Zazou eens live zien? Even de stof voelen en kijken hoe het model nu precies valt? Dat kan. Zazou komt namelijk ook graag naar je toe.  Bij jou, bij een ander, of misschien liever bij Zazou zelf? Het kan allemaal.

 

Kinderkleding party geven met Zazou. Wij zorgen dan voor:

De collecties van onze diverse merken.  Hippe jongens- en meiden kleding in de leeftijd van 1 – 12 jaar, en de accessoires die wij normaal gesproken ook via de webshop leveren. We nemen onze voorraad mee, zodat je gelijk met een gevulde tas naar huis kan om je kids (of jezelf) blij te maken!

 

Wat wordt er van jou verwacht bij een kinderkleding party geven?

  • Je nodigt minimaal  6 vriendinnen, moeders, zussen, nichten, buurvrouwen uit. Je stelt je woonkamer of andere ruimte beschikbaar en zorgt voor koffie/thee en eventueel wat versnaperingen.
  • Indien je liever bij ons op lokatie wilt komen, dan kan dat ook, geen probleem. De groep dient dan ook minimaal 6 personen groot te zijn en wij zorgen dan voor de koffie en de thee!
  • Je geeft aan in welke leeftijdscategorie de kinderen zitten en of er specifieke merken zijn die in de smaak vallen, zodat wij daar onze te tonen collecties op kunnen aanpassen.
  • Er zitten verder vanzelfsprekend geen kosten verbonden aan deze ZZZhopAvond.

 

Wat krijg je als gastvrouw/organisator?

Wil jij een kinderkleding party geven? Voor het organiseren van deze avond word je natuurlijk beloond! Je krijgt tijdens deze avond 10% korting op het assortiment bij directe aankoop èn een tegoedbon (ter hoogte van 7,5% van de omzet deze avond). Deze tegoedbon kan je gebruiken tijdens een volgende party of in de webshop.

 

Waar moeten de gasten rekening mee houden?

  • Bij aankoop dient er direct afgerekend te worden, liefst contact, maar met pin kan ook.
  • Een ZZZhopAvond boeken we in gezamenlijk overleg in de avonduren, op een doordeweekse dag, of eventueel in het weekend, daarin zijn wij heel flexibel.
  • Een ZZZhopAvond duurt 2-3 uur, afhankelijk van hoe gezellig het is!

 

Als je interesse hebt om dit te organiseren, laat het ons dan weten, we denken graag met je mee bij een kinderkleding party geven!