Ga direct naar hoofd-inhoud »

KINDERKLEDING ONLINE

Topmerken vind je in de kinderkleding online shop van Zazou met merken zoals bijvoorbeeld 4FunkyFlavours, Wild kinderkleding en Molo. Je kan lekker vanuit je luie stoel rondsnuffelen en de kinderkleding online bestellen waardoor ook je kids lekker hun eigen gang kunnen gaan. Geen gedoe meer in de paskamers, geen rennende en gillende kids door de winkel. Nee hoor, je bestelt je kinderkleding online vanaf de bank, laat deze GRATIS bezorgen en past de volgende dag gewoon even thuis samen met je kindje op een tijdstip dat het jou uitkomt. Heb je tijdens het shoppen van je kinderkleding online vragen? Dan neem je gewoon even contact met ons op via email, chat of telefoon. 


Kinderkleding online, welke merken?

Keuze in kinderkleding online is er genoeg, daarin zijn wij niet bijzonder. Waar we wel bijzonder in zijn is ons assortiment van de kinderkleding online. Wij gaan voor de merken die nèt even anders zijn. Die uniek zijn en ook jouw kind uniek zien. Merken die zich verdiepen in je kind en die de kwaliteit leveren waar wij achter staan. Merken die in sommige winkels te vinden zijn en waarvan je de kinderkleding online ook wel eens tegen komt, maar niet te vaak. Jouw kind is bijzonder en ook zijn of haar kleding mag bijzonder zijn toch?


Zazou kinderkleding online

Zoals gezegd richten wij ons op een specifiek aantal merken waar we een uitgebreid assortiment van kinderkleding online proberen neer te zetten. Hierboven zijn reeds drie merken genoemd waar we uitgebreide collecties van hebben. Deze merken hebben we verder aangevuld met bijvoorbeeld Kidz-Art en O'Chill. Bijzonder en Nederlands. Maatvoering van ons assortiment kinderkleding online ligt tussen maat 92 en 158. We hebben wel wat kleinere maatjes, maar dat is niet zoveel. Het gros van de collecties start bij 2 jaar. 


Kinderkleding online bestellen en sparen voor een volgende keer

Kinderkleding online kopen wordt nog leuker als je weet dat je bij iedere bestelling gratis punten spaart die je in kan leveren bij een volgende bestelling voor korting. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken. De kinderkleding die je dan online koopt doet de rest. Shop lekker rond bij je favoriete kledingmerk en voeg je kledingstuk toe aan je winkelwagen. De rest wijst zich vanzelf en je hebt snel een leuk pakketje in huis!

Kinderkleding online shoppen of liever offline

Ben je in de buurt en shop je liever offline? Geen probleem. Bel ons even op en we regelen een privé shopmomentje voor je.