Ga direct naar hoofd-inhoud »

HIPPE KINDERKLEDING


Hippe kinderkleding is het speerpunt in onze webshop. Je hoeft er niet meer voor de stad in, te zoeken naar een parkeerplaats, of in de rij te staan voor de kassa. Nee hoor, je besteld je hippe kinderkleding vanaf de bank, en laat deze GRATIS bezorgen. Lekker op je gemak, met een kop koffie of thee naast je. Terwijl je kinderen spelen! En heb je advies nodig? Dan gebruik je gewoon even onze chatfunctie. Zijn we niet online om je te adviseren over onze hippe kinderkleding? Geen nood, dan laat je een berichtje achter en komen we er snel per mail op terug. 


Hippe kinderkleding

Keuze in hippe kinderkleding is er genoeg, daarin zijn wij niet bijzonder. Maar zoek je iets origineels, iets waar je kind zich ècht te gek in voelt en waarmee hij of zij zich kan identificeren? Dan ben je bij ons online aan het juiste adres. Onze hippe kinderkleding richt zich vooral op comfort en kleur. Hoe aparter, hoe leuker. Want zeg nou zelf... jouw kind wordt vast blij van dierenprints zoals Wild ze heeft, of van de mooie grafische prints van Molo? Ieder merk van onze hippe kinderkleding heeft zijn eigen unieke uitstraling.


Hippe kinderkleding bij Zazou

Onze hippe kinderkleding richt zich op kinderen van 0-1 jaar, waarbij de nadruk ligt op 4-14 jaar. Je vindt bij ons trendy, stoere, eigenwijze en hippe kinderkleding van veelal Nederlandse bodem. En het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig. De voorwaarden staan duidelijk vermeld op onze website en je kan veilig (internationaal) betalen met bijvoorbeeld iDEAL, Paypal, uw creditcard of een bank overschrijving en we hebben een géén gezeur-retourbeleid. Wil je iets terugsturen? Geen probleem, daar doen we natuurlijk niet moeilijk over. Tegenwoordig worden ook alle kledingstukken opgemeten, dat maakt het online bestellen van je hippe kinderkleding nòg makkelijker!


Hippe kinderkleding bestellen en tegelijk sparen

Bij het online bestellen van hippe kinderkleding spaar je tegelijkertijd ook nog eens voor korting op je volgende aankoop. Gratis en voor niets! Kies voor meisjeskleding, jongenskleding of een kledingmerk en blader op je gemak door ons assortiment. Wil je een bestelling plaatsen? Voeg het kledingstuk toe aan je winkelwagen en volg de eenvoudige bestelprocedure. Dan kan je snel een leuk pakketje verwachten!

Vragen? Bel, mail of chat met ons zodat die hippe kinderkleding snel bij jouw thuis ligt.