Ga direct naar hoofd-inhoud »

Heren

Deze categorie bevat nog geen producten.

Herenkleding

Van oorsprong is Zazou een kinderkleding webshop. Maar in de loop der jaren is er het een en ander veranderd als gevolg van de groei binnen Zazou en wijzigingen in het assortiment van onze leveranciers. 4FunkyFlavours heeft bijvoorbeeld haar assortiment uitgebreid en een prachtige herenkleding lijn neergezet. Zomer 2015 is het eerste seizoen dat de herenkleding verkocht kan worden en natuurlijk zijn wij daar dan als de kippen bij! Geheel in stijl met onze slogan 'Fashion with a twist' is ook de herenkleding. Met een bijzondere retro touch en uitstekende kwaliteit weten wij zeker dat wij de papa's van onze kinderkleding fans ook blij zullen maken.

Herenkleding zomer 2015

De herenkleding van de zomer 2015 was zo'n groot succes dat inmiddels alles is uitverkocht. Sorry! Maar niet getreurd, de wintercollectie komt er bijna aan.

Herenkleding winter 2015

De collectie herenkleding die wij in winter 2015 aan jullie kunnen aanbieden is duidelijk groter dan de zomercollectie. Mooie vesten, shirts en polo's zorgen voor een behoorlijke portie herenkleding passend in de stijl van Zazou. Naast de herenkleding van 4FunkyFlavours gaan we ook een nieuw merk voeren... nèt op de markt en volledig onze smaak... Oldskool.

Weet jij nog een herenkleding lijn die zeker zal passen? Laat het ons weten, dan kijken wij of we ons assortiment kunnen aanvullen. Wist je dat we ook dameskleding hebben? Zo kan het hele gezin zich funky kleden bij Zazou, Fashion with a twist!