Ga direct naar hoofd-inhoud »

Gratis verzending

Bij Zazou.eu betaal je GEEN verzendkosten voor je levering in Nederland en België (België vooralsnog alléén gratis bij bestelling van minimaal 1 item uit de nieuwe collectie die niet in sale is, anders betaal je € 3,63 verzendkosten). 

Als je voor 15:00 uur bestelt, zal Zazou.eu je bestelling nog op dezelfde dag verwerken en versturen. De verzendtijd is gemiddeld 1 tot 2 werkdagen in Nederland*. In de meeste gevallen geldt dus: Vandaag besteld, morgen in huis! Op afleveradressen in Belgie kan de verzending soms wat langer duren, tussen de 2 en 4 werkdagen.  

Alle pakketten van Zazou.eu worden bezorgt door PostNL (via Myparcel). Zo gauw als je bestelling in ons magazijn is ingepakt ontvang je van ons een e-mail met daarin een track & trace nummer als het om een pakket gaat. Zo ben je altijd op de hoogte waar je pakket zich bevindt. Brievenbuspost kan helaas nog niet getraceerd worden. Via de website www.tracktrace.nl kun je je bestelling volgen.

Internationaal verzenden
Zazou.eu verstuurt internationaal, dus ook buiten Europa. Klik hier voor meer informatie, de tarieven en de duur van de levering naar landen in Europa. 

Vragen?
Heb je nog vragen over de bezorging van je bestelling bij Zazou.eu? Stuur een mail naar de klantenservice of neem contact op met onze klantenservice via Facebook.

 

De artikelen van Dutch Heroes en the Dutch Design Bakery hebben een iets langere levertijd aangezien die nog bij de leverancier vandaan moeten komen.