Ga direct naar hoofd-inhoud »

Gratis verzending is helaas niet meer mogelijk

Aangezien de artikelen bij Zazou.eu momenteel allemaal afgeprijsd zijn kunnen wij helaas geen gratis verzending meer aanbieden.

Als je voor 15:00 uur bestelt, zal Zazou.eu je bestelling nog op dezelfde dag proberen te verwerken en versturen. De verzendtijd is gemiddeld 1 tot 2 werkdagen in Nederland*. In de meeste gevallen geldt dus: Vandaag besteld, morgen in huis! Op afleveradressen in Belgie kan de verzending soms wat langer duren, tussen de 2 en 4 werkdagen.  

Alle pakketten van Zazou.eu worden bezorgt door PostNL (via Myparcel). Zo gauw als je bestelling in ons magazijn is ingepakt ontvang je van ons een e-mail met daarin een track & trace nummer als het om een pakket gaat. Zo ben je altijd op de hoogte waar je pakket zich bevindt. Brievenbuspost kan helaas nog niet getraceerd worden. Via de website www.tracktrace.nl kun je je bestelling volgen.

 

Vragen?
Heb je nog vragen over de bezorging van je bestelling bij Zazou.eu? Stuur een mail naar de klantenservice of neem contact op met onze klantenservice via Facebook.