Ga direct naar hoofd-inhoud »

Dames

2 artikel(en)
Laat de artikelen zien als: Tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
2 artikel(en)
Laat de artikelen zien als: Tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Dameskleding

Van oorsprong is Zazou een kinderkleding webshop. Maar in de loop der jaren is er het een en ander veranderd als gevolg van de groei binnen Zazou en wijzigingen in het assortiment van onze leveranciers. 4FunkyFlavours heeft bijvoorbeeld haar assortiment uitgebreid en een prachtige dameskleding lijn neergezet. Deze dameskleding wordt inmiddels al verschillende seizoenen verkocht en is iedere keer weer binnen no-time uitverkocht. Een regelrechte hit dus, die dameskleding die we hebben toegevoegd. Geheel in stijl met onze slogan 'Fashion with a twist' is de dameskleding dan ook prima in te passen in ons assortiment. Met een bijzondere retro touch en uitstekende kwaliteit weten wij zeker dat wij de mama's van onze kinderkleding fans ook blij zullen maken.

Dameskleding zomer 2015

De dameskleding die wij in de zomer van 2015 in ons assortiment hebben opgenomen is die van 4FunkyFlavours. Ongetwijfeld zijn er nog andere merken die ook bij Zazou zullen passen. Zolang het maar Fashion with a twist is, dameskleding van kwaliteit en dus passend bij ons huidige assortiment. Wie weet wat we dus nog meer gaan toevoegen in de komende jaren.

Weet jij nog een dameskleding lijn die zeker zal passen? Laat het ons weten, dan kijken wij of we ons assortiment kunnen aanvullen. Wist je dat we tegenwoordig ook herenkleding hebben? Zo kan het hele gezin zich funky kleden bij Zazou, Fashion with a twist!